+45 2888 0210
Vælg en side

Hjemmeside priser

Prisen på en hjemmeside er altid afhængig af hver enkelt opgave, da alles behov er forskelligt – men her kan du få en idé om prisen på din nye hjemmeside.

Vi er altid friske på at give et godt tilbud, så:  Få tilbud her

Hvilken model skal jeg vælge?

Få overblik over, hvilken model passer til dig – du kan tilføje eller nedgradere senere.

Small

Egner sig til dig, der enten vil medbygge, eller har fotos og tekster klar. Vi laver din nye hjemmeside, og du er hurtigt online med en flot side.

Medium

Egner sig til dig, der vil have en fix og færdig side. Du leverer tekst og fotos, vi tilføjer det, som evt. mangler og hurtigt er du online uden bøvl.

Large

Til dig, der vil have en fix og færdig side uden bøvl, men med ganske meget content. Du leverer tekst og fotos, men vi tilføjer efter ønske.

Hjemmesider priser

Vi vil gerne hjælpe mindre virksomheder online til fornuftige priser. Det er vigtigt, vi får en indledende snak om dit reelle behov, så du ikke behøver betale mere end nødvendigt. Hos os ejer du selv din hjemmeside, og du binder dig ikke til os – men vi hjælper dig gerne hele vejen, også med hosting. 

Lad os hjælpe dig

Vil du have en hjemmeside, uden bøvl og binding, med med-byg eller selv-byg uden at skulle bruge tid på meget af det tekniske? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Priser  ex. moms fra kr.:

7995,-

Pris for et opretter Wordpress website med oploadet tema og kort instruktion i, hvordan du selv skifter fotos og billeder. Hvis du ikke vil selv, kan vi klare alt for dig.

Hjemmesider - uden bøvl og binding